Резултати

еНаука >  Резултати >  Prospects and challenges for the application of salty and saltiness-enhancing peptides in low-sodium meat products
Назив: Prospects and challenges for the application of salty and saltiness-enhancing peptides in low-sodium meat products
Аутори: Chen, Ruixia; Liu, Xiao-Chen; Xiang, Junyi; Sun, Weizheng; Tomasevic, Igor  
Година: 2023
Публикација: Meat Science
Meat Science
ISSN: 0309-1740 Meat Science Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 204 str. 109261-109261
DOI: 10.1016/j.meatsci.2023.109261
WoS-ID: 001095614400001
Scopus-ID: 2-s2.0-85163027513
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/769600
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6380
Пројекат: This work was supported by the National Natural Science Foundation of China (32172257), the Ministry of Science and Technology of the People's Republic of China (DL2022163005L), the Science and Technology Program of Qingyuan (2022KJJH018, 2021SJXM032) and the 111 Project (B17018).
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

12
SCOPUSTM
10
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.