Резултати
еНаука >
Резултати >
Prospects and challenges for the application of salty and saltiness-enhancing peptides in low-sodium meat products
Назив: | Prospects and challenges for the application of salty and saltiness-enhancing peptides in low-sodium meat products | Аутори: | Chen, Ruixia; Liu, Xiao-Chen; Xiang, Junyi; Sun, Weizheng; Tomasevic, Igor | Година: | 2023 | Публикација: | Meat Science Meat Science |
ISSN: | 0309-1740 Meat Science Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 204 str. 109261-109261 | DOI: | 10.1016/j.meatsci.2023.109261 | WoS-ID: | 001095614400001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85163027513 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/769600 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6380 |
Пројекат: | This work was supported by the National Natural Science Foundation of China (32172257), the Ministry of Science and Technology of the People's Republic of China (DL2022163005L), the Science and Technology Program of Qingyuan (2022KJJH018, 2021SJXM032) and the 111 Project (B17018). | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.