еНаука - преглед
Преглед према Аутор Migdał, Władysław
Приказ резултата 1 до 4 од 4
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | Influence of sire breed on meatiness of pig carcass | Živković, Vladimir ; Migdał, Łukasz; Migdał, Władysław; Radović, Čedomir ; Gogić, Marija ; Hristov, Slavča; Stojiljković, Nenad | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Quality of meat from native pigs | Migdał, Władysław; Radović, Čedomir ; Živković, Vladimir ; Gwiazda, Emilia; Migdał, Łukasz; Migdał, Anna; Walczycka, Maria; Węsierska, Ewelina; Zając, Marzena; Tkaczewska, Joanna;
Kulawik, Piotr; Krępa-Stefanik, Katarzyna;
| Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | The chemical composition of traditional european sausages | Migdał, Władysław; Radović, Čedomir ; Živković, Vladimir ; Walczycka, Maria; Zajac, Marzena; Tkaczewska, Joanna; Kulawik, Piotr; Wesierska, Ewelina; Migdał, Lukasz; Migdał, Anna | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | The fatty acids profile of traditional European sausages | Migdał, Władysław; Walczycka, Maria; Radović, Čedomir ; Živković, Vladimir ; Král, Martin; Migdał, Lukasz | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |