Резултати

еНаука >  Резултати >  Quality of meat from native pigs
Назив: Quality of meat from native pigs
Аутори: Migdał, Władysław; Radović, Čedomir  ; Živković, Vladimir  ; Gwiazda, Emilia; Migdał, Łukasz; Migdał, Anna; Walczycka, Maria; Węsierska, Ewelina; Zając, Marzena; Tkaczewska, Joanna;
Година: 2017
Публикација: Proceedings of the 11th International Symposium Modern Trends in Livestock Production October 11-13, 2017
Издавач: Belgrade, Institute for animal husbandry
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82431-73-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 188-203
URI: http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/599
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/389032
URL: http://istocar.bg.ac.rs/wp-content/uploads/2017/10/Proceedings-2017.pdf
Пројекат: Primena različitih odgajivačko-selekcijskih i biotehnoloških metoda u cilju oplemenjivanja svinja (RS-31081)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца