еНаука - преглед
Преглед према Аутор Prieto, Miguel
Приказ резултата 1 до 4 од 4
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2022 | Application of lactic acid bacteria for the biopreservation of meat products: A systematic review (✓) | Barcenilla, Coral; Ducic, Miroslav S ; Lopez, Mercedes; Prieto, Miguel; Alvarez-Ordonez, Avelino | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2023 | High pressure processing at the early stages of ripening enhances the safety and quality of dry fermented sausages elaborated with or without starter culture (✓) | Ducic, Miroslav S ; Barcenilla, Coral; Cobo-Diaz, Jose F; Lopez, Mercedes; Alvarez-Ordonez, Avelino; Prieto, Miguel | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2019 | Optimization of the Extraction Process to Obtain a Colorant Ingredient from Leaves of Ocimum basilicum var. purpurascens | Fernandes, Filipa; Pereira, Eliana; Prieto, Miguel; Calhelha, Ricardo; Ćirić, Ana ; Soković, Marina ; Simal-Gandara, Jesus; Barros, Lillian; Ferreira, Isabel C. F. R. | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2021 | Safe meat obtained in easier ways (✓) | Alvseike, Ole; Alban, Lis; Prieto, Miguel; Vieira-Pinto, Madalena; Laukkanen-Ninios, Riikka; Sandberg, Marinanne; Ghidini, Sergio; Maurer, Patric; Langkabel, Nina; Meemken, Diana; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |