еНаука - преглед
Преглед према Аутор Di, Domenico Alessandro
Приказ резултата 21 до 23 од 23
< претходно
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2017 | Re‐evaluation of tara gum (E 417) as a food additive | Mortensen, Alicja; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Di, Domenico Alessandro; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula; Lambré, Claude; Leblanc, Jean‐Charles; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Re‐evaluation of tragacanth (E 413) as a food additive | Mortensen, Alicja; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Di, Domenico Alessandro; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula; Lambré, Claude; Leblanc, Jean‐Charles; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Re‐evaluation of xanthan gum (E 415) as a food additive | Mortensen, Alicja; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Di, Domenico Alessandro; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula; Lambré, Claude; Leblanc, Jean‐Charles; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |