Резултати

еНаука >  Резултати >  Re‐evaluation of xanthan gum (E 415) as a food additive
Назив: Re‐evaluation of xanthan gum (E 415) as a food additive
Аутори: Mortensen, Alicja; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Di, Domenico Alessandro; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula; Lambré, Claude; Leblanc, Jean‐Charles;
Година: 2017
Публикација: EFSA Journal
ISSN: 1831-4732 EFSA Journal Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 15 br. 7
DOI: 10.2903/j.efsa.2017.4909
WoS-ID: 000406685200035
Scopus-ID: 2-s2.0-85071841276
PMID: 32625570
PMCID: PMC7009887
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/178059
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

92
SCOPUSTM
15
PubMed CentralTM
18
OpenCitations
40
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.