еНаука - преглед
Преглед према Аутор Đorđević, Natalija
Приказ резултата 21 до 28 од 28
< претходно
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2022 | Oenological Characterization of Native Hanseniaspora uvarum Strains (✓) | Stojan Mančić ; Sandra Stamenković Stojanović ; Bojana Danilović ; Natalija Djordjević ; Marko Malićanin; Miodrag Lazić ; Ivana Karabegović | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2022 | The effect of distillation methods on the yield, composition and biological activity of basil (Ocimum basilicum L.) essential oil (✓) | Natalija Đorđević, G. ; Stojan Mančić, S. ; Ivana Karabegović, T. ; Dragan Cvetković, J. ; Jelena Stanojević, S. ; Dragiša Savić, S. ; Bojana Danilović, R. | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2019 | The Effect of Sage Essential Oil to the Growth of Escherichia coli in Meat Simulation Medium (✓) | Danilović, Bojana R. ; Natalija Đorđević ; Bojana Milićević ; Savić, Dragiša S. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | The effect of sage herbal dust products on Listeria monocytogenes growth in minced pork (✓) | Danilović, Bojana ; Đorđević, Natalija ; Karabegović, Ivana ; Šojić, Branislav ; Pavlić, Branimir ; Savić, Dragiša | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2018 | The influence of different pretreatments on oil yield from the green microalgae Chlorella sp (✓) | Đorđević Natalija ; Danilović, Bojana R. ; Savić, Dragiša S. ; Veljković, Vlada B. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | The use of green solvents in a pre-treatment of lipids extraction from green microalgae Chlorella sp (✓) | Đorđević Natalija ; Danilović Bojana ; Veljković, Vlada B. ; Savić, Dragiša S. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Use of sage extract for growth control of E. coli in minced pork (✓) | Danilović, Bojana R. ; Natalija Đorđević ; Aleksandar Veličković; Savić, Dragiša S. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Valorization of food industry by – products as ingredients in cider production (✓) | Danilović, Bojana ; Mančić, Stojan ; Stojanović, Stamenković Sandra ; Đorđević, Natalija ; Stanojević, Jelena ; Lazić, Miodrag; Karabegović, Ivana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |