еНаука - преглед
Преглед према Аутор Antonio, Amilcar L.
Приказ резултата 1 до 2 од 2
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2015 | Development of a functional dairy food: Exploring bioactive and preservation effects of chamomile (Matricaria recutita L.) | Caleja, Cristina; Barros, Lillian; Antonio, Amilcar L.; Ćirić, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+ |
2015 | Foeniculum uulgare Mill. as natural conservation enhancer and health promoter by incorporation in cottage cheese | Caleja, Cristina; Barros, Lillian; Antonio, Amilcar L.; Ćirić, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+ |