Резултати
еНаука >
Резултати >
Development of a functional dairy food: Exploring bioactive and
preservation effects of chamomile (Matricaria recutita L.)
Назив: | Development of a functional dairy food: Exploring bioactive and preservation effects of chamomile (Matricaria recutita L.) | Аутори: | Caleja, Cristina; Barros, Lillian; Antonio, Amilcar L.; Ćirić, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Journal of Functional Foods | ISSN: | 1756-4646![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 16 str. 114-124 | DOI: | 10.1016/j.jff.2015.04.033 | WoS-ID: | 000357905100012 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84937553525 | URI: | https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/1943 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/532451 |
М-категорија: | 21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+ |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.