Резултати
еНаука >
Резултати >
Development of a functional dairy food: Exploring bioactive and
preservation effects of chamomile (Matricaria recutita L.)
Назив: | Development of a functional dairy food: Exploring bioactive and preservation effects of chamomile (Matricaria recutita L.) | Аутори: | Caleja, Cristina; Barros, Lillian; Antonio, Amilcar L.; Ćirić, Ana ; Barreira, Joao C. M.; Soković, Marina ; Oliveira, M. Beatriz P. P.; Santos-Buelga, Celestino; Ferreira, Isabel C. F. R. | Година: | 2015 | Публикација: | Journal of Functional Foods | ISSN: | 1756-4646 Journal of Functional Foods Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 16 str. 114-124 | DOI: | 10.1016/j.jff.2015.04.033 | WoS-ID: | 000357905100012 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84937553525 | URI: | https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/1943 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/532451 |
М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.