Резултати

еНаука >  Резултати >  Development of a functional dairy food: Exploring bioactive and preservation effects of chamomile (Matricaria recutita L.)
Назив: Development of a functional dairy food: Exploring bioactive and preservation effects of chamomile (Matricaria recutita L.)
Аутори: Caleja, Cristina; Barros, Lillian; Antonio, Amilcar L.; Ćirić, Ana  ; Barreira, Joao C. M.; Soković, Marina  ; Oliveira, M. Beatriz P. P.; Santos-Buelga, Celestino; Ferreira, Isabel C. F. R.
Година: 2015
Публикација: Journal of Functional Foods
ISSN: 1756-4646 Journal of Functional Foods Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 16 str. 114-124
DOI: 10.1016/j.jff.2015.04.033
WoS-ID: 000357905100012
Scopus-ID: 2-s2.0-84937553525
URI: https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/1943
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/532451
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

61
SCOPUSTM
47
OpenCitations
57
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.