еНаука - преглед
Преглед према Аутор Brankovic, Lazic I
Приказ резултата 1 до 3 од 3
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | Assessment of sensory and chemical parameters of tea sausage | Brankovic, Lazic I; Lilić, Slobodan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Precision livestock farming in the context of meat safety assurance system | Nastasijević, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Sodium and potassium contents and ratios in pork stews produced with lower amounts of sodium chloride | Lilić, Slobodan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |