Резултати

еНаука >  Резултати >  Assessment of sensory and chemical parameters of tea sausage
Назив: Assessment of sensory and chemical parameters of tea sausage
Аутори: Brankovic, Lazic I; Lilić, Slobodan  ; Jovanović, Jelena  ; Raseta, M; Mrdovic, B; Trbović, Dejana  ; Nastasijevic, I  
Година: 2019
Публикација: IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
ISSN: 1755-1307 Претражи идентификатор
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 333 br. 1 str. 012048-012048
DOI: 10.1088/1755-1315/333/1/012048
WoS-ID: 000509758800048
Scopus-ID: 2-s2.0-85074634110
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/372400
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

2
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.