еНаука - преглед

Преглед према Аутор Calhelha, Ricardo

Приказ резултата 1 до 9 од 9
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2022An in vitro study of the origanum minutiflorum O. Schwarz & P. H. Davis and Coriandrum sativum L. essential oils as chronic tonsillitis therapeutics: antibacterial, antibiofilm, antioxidant, and cytotoxic activities (✓)Kostić, Marina  ; Ivanov, Marija  ; Marković, Tatjana  ; Sanković Babić, Snežana; Barros, Lillian; Calhelha, Ricardo; Soković, Marina  ; Ćirić, Ana  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2020Bioactive properties of Sanguisorba minor L. cultivated in central Greece under different fertilization regimes.Finimundy, Tiane C.; Karkanis, Anestis; Fernandes, Ângela; Petropoulos, Spyridon A.; Calhelha, Ricardo; Petrović, Jovana  ; Soković, Marina  ; Rosa, Eduardo; Barros, Lillian; Ferreira, Isabel C F RНаучни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2021Chemical and bioactive characterization of Impatiens balsamina L. pink flowers and their application in a portuguese pastry productPires Júnior, Eleomar O.; Caleja, Cristina; Pinela, José; Dias, Maria Inês; Calhelha, Ricardo; Garcia, Carolina C.; Ćirić, Ana  ; Soković, Marina  ; Ferreira, Isabel C. F. R.; Barros, LillianКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Chemical composition and biological properties of Pelargonium graveolens, Leptospermum petersonii and Cymbopogon martinii var. motia essential oils and of Rosa centifolia absolute (✓)Nikolić, Miloš  ; Marković, Tatjana  ; Marković, Dejan  ; Calhelha, Ricardo; Fernandes, Ângela; Ferreira, Isabel; Stojković, Dejan  ; Ćirić, Ana  ; Glamočlija, Jasmina  ; Soković, Marina  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2018Chromatographic profile of fatty acids and sugars in cupcakes functionalized with an extract rich in rosmarinic acidCaleja, Cristina; Barros, Lillian; Ćirić, Ana  ; Soković, Marina  ; Calhelha, Ricardo; Ferreira, Isabel C. F. R.; Barreira, João C.M; Oliveira, Beatriz P.P.Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Optimization of the Extraction Process to Obtain a Colorant Ingredient from Leaves of Ocimum basilicum var. purpurascensFernandes, Filipa; Pereira, Eliana; Prieto, Miguel; Calhelha, Ricardo; Ćirić, Ana  ; Soković, Marina  ; Simal-Gandara, Jesus; Barros, Lillian; Ferreira, Isabel C. F. R.Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2021Study on the Potential Application of Impatiens balsamina L. Flowers Extract as a Natural Colouring Ingredient in a Pastry ProductPires Jr, Eleomar de O; Pereira, Eliana; Carocho, Márcio; Pereira, Carla; Dias, Maria Inês; Calhelha, Ricardo; Ćirić, Ana  ; Soković, Marina  ; Garcia, Carolina C.; Ferreira, Isabel C. F. R.;
Caleja, Cristina; Barros, Lillian;
Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2020The Sustainable Use of Cotton, Hazelnut and Ground Peanut Waste in Vegetable Crop ProductionPetropoulos, Spyridon A.; Fernandes, Ângela; Plexida, Sofia; Pereira, Carla; Dias, Maria Inês; Calhelha, Ricardo; Chrysargyris, Antonios; Tzortzakis, Nikolaos; Petrović, Jovana  ; Soković, Marina  ;
Ferreira, Isabel C. F. R.; Barros, Lillian;
Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2020Wild and Cultivated Centaurea raphanina subsp. mixta: A Valuable Source of Bioactive CompoundsPetropoulos, Spyridon A.; Fernandes, Ângela; Dias, Maria Ines; Pereira, Carla; Calhelha, Ricardo; Di Gioia, Francesco; Tzortzakis, Nikolaos; Ivanov, Marija  ; Soković, Marina  ; Barros, Lillian;
Ferreira, Isabel C. F. R.;
Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности