еНаука - преглед

Преглед према Аутор Echegaray, Noemi

Приказ резултата 1 до 2 од 2
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2022Meat 4.0: Principles and Applications of Industry 4.0 Technologies in the Meat IndustryEchegaray, Noemi; Hassoun, Abdo; Jagtap, Sandeep; Tetteh-Caesar, Michelle; Kumar, Manoj; Tomasevic, Igor B  ; Goksen, Gulden; Lorenzo, Jose ManuelНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2022The Impacts of Lactiplantibacillus plantarum on the Functional Properties of Fermented Foods: A Review of Current KnowledgeYilmaz, Birsen; Bangar, Sneh Punia; Echegaray, Noemi; Suri, Shweta; Tomašević, Igor  ; Lorenzo, José M.; Melekoglu, Ebru; Rocha, João Miguel; Ozogul, FatihНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису