еНаука - преглед

Преглед према Аутор G. Lazzara

Приказ резултата 1 до 2 од 2
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2022Anthocyanins and phenolic acids from Prunus spinosa L. encapsulation in halloysite and maltodextrin based carriers (✓)B. Blagojević; D. Četojević-Simin  ; S. Djurić; G. Lazzara; S. Milioto; D. Agić; B. Vasile; B. Popović  Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2023Phenolic compounds from sour cherry pomace: microencapsulation, in vitro digestion, and cell growth activities (✓)R. Ždero Pavlović  ; B. Blagojević  ; T. Kukrić  ; K. Mocko Blažek; G. Lazzara; D. Četojević-Simin  ; B. Popović  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису