еНаука - преглед

Преглед према Аутор Giweli, Abdulhmid

Приказ резултата 1 до 6 од 6
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2019Essential oil composition of five Artemisia (Compositae) species in regards to chemophenetics (✓)Janaćković, Peđa  ; Rajčević, Nemanja  ; Gavrilović, Milan  ; Novaković, Jelica  ; Giweli, Abdulhmid; Stešević, Danijela; Marin, Petar D.  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2023Leaves micromorphology, chemical profile, and bioactivity of in vitro‐propagated Nepeta cyrenaica (Lamiaceae) (✓)Alimpić-Aradski, Ana  ; Oalđe-Pavlović, Mariana  ; Janošević, Dušica  ; Todorović, Slađana  ; Gašić, Uroš  ; Mišić, Danijela  ; Pljevljakušić, Dejan  ; Šavikin, Katarina  ; Marin, Petar D.  ; Giweli, Abdulhmid;
Duletić‐Laušević, Sonja  ;
Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2016Micromorphology and histochemistry of leaf trichomes of Salvia aegyptiaca (Lamiaceae)Janošević, Dušica  ; Budimir, Snežana  ; Alimpić, Ana  ; Marin, Petar  ; Al Sheef, Najat; Giweli, Abdulhmid; Duletić-Laušević, Sonja  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2018Short communication: Cheese supplemented with Thymus algeriensis oil, a potential natural food preservativeBukvicki, Danka  ; Giweli, Abdulhmid; Stojković, Dejan  ; Vujisić, Ljubodrag V.  ; Tešević, Vele  ; Nikolić, Miloš  ; Soković, Marina  ; Marin, Petar D.  Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2023THE EFFECT OF THYMUS ALGERIENSIS ESSENTIAL OIL ON THE MICROBIAL SHELF LIFE OF MARINATED PORK MEATBukvički, Danka  ; Siroli, Lorenzo; Gottardi, Davide; Patrignani, Francesca; D’alessandro, Margherita; Soglia, Francesca; Giweli, Abdulhmid; Petracci, Massimiliano; Lanciotti, RosalbaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013The Variability of Terpenes CompositionJanaćković, Peđa  ; Giweli, Abdulhmid; Novaković, Jelica  ; Rajčević, Nemanja  ; Marin, Petar  ; Sokovic, Marina; Vujisic, LjubodragКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.