еНаука - преглед
Преглед према Аутор Goran Grubješić
Приказ резултата 1 до 10 од 10
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2015 | Cheese production with added value from organic milk | Popović-Vranješ, Anka ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Development of organic animal production in Serbia | Popović-Vranješ, Anka ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Jogofir - probiotic of new generation | Popović-Vranješ, Anka ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Microbiological safety of autochthonous layered cheese made from raw milk | Goran Grubješić; Popović-Vranješ, Anka ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2014 | Model for improvement of production of autochthonous products on pilot farms in AP Vojvodina | Popović-Vranješ, Anka ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Production of hard cheese for the Russian market | Popović-Vranješ, Anka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Proizvodnja mliječnih proizvoda u Srbiji za rusko tržište | Goran Grubješić; Jurakić, Željka ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Proizvodnja tvrdog sira za rusko tržište | Jevtić, Marija ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | The use of the yeast kluyveromyces fragilis b0399 in the production of probiotic yogurt | Backović Ana; Popović-Vranješ, Anka ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Transfer of aflatoxin M1 from the contaminated milk into cheese and whey | Popović-Vranješ, Anka ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |