Резултати

еНаука >  Резултати >  The use of the yeast kluyveromyces fragilis b0399 in the production of probiotic yogurt
Назив: The use of the yeast kluyveromyces fragilis b0399 in the production of probiotic yogurt
Аутори: Backović Ana; Popović-Vranješ, Anka ; Anka Kasalica; Lopičić-Vasić Tijana; Goran Grubješić
Година: 2014
Публикација: International Symposium On Animal Science
Издавач: Faculty of Agriculture, University of Belgrade, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7834-199-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 558-569
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/365357
URL: http://www.livestocksym.com/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.