еНаука - преглед

Преглед према Аутор I. Mujić

Приказ резултата 1 до 3 од 3
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2017Analysis of volatile compounds in chestnut using solid-phase microextraction coupled with GC-MSI. Mujić; Živković, Jelena V.  ; Savić, Vesna Lj.  ; S. Hirnig; Mario Staver; T. Jug; K. DamjanićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Color and rehydration capability changes of asparagus (Asparagus maritimus L.) during drying treatmentJasmina Lukinac; I. Mujić; D. Magdić; D. Velić; S. Jokić; M. Bavcon Kralj; T. Jug; V. Alibabić; Živković, Jelena V.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014The volatile aroma compounds of fresh Lovrans marrone cultivarI. Mujić; Živković, Jelena V.  ; T. Jug; V. Alibabić; H. Jukić; Z. Prgomet; Savić, Vesna Lj.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.