Резултати

еНаука >  Резултати >  The volatile aroma compounds of fresh Lovrans marrone cultivar
Назив: The volatile aroma compounds of fresh Lovrans marrone cultivar
Аутори: I. Mujić; Živković, Jelena V.  ; T. Jug; V. Alibabić; H. Jukić; Z. Prgomet; Savić, Vesna Lj.  
Година: 2014
Публикација: 25th International Scientific Experts Congress on Agriculture and Food Industry
Издавач: Izmir, Turkey
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 145-148
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/201047
URL: https://www.researchgate.net/profile/Burak_Oeztornaci/publication/286924655_Comparison_of_Cost_and_Profitability_of_Major_Field_Crops_in_Adana_Province/links/566fffce08aec0bb67c16b90.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.