еНаука - преглед

Преглед према Аутор Kaewtatip, Kaewta

Приказ резултата 1 до 6 од 6
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2014Effects of starch types on the properties of baked starch foamsKaewtatip, Kaewta; Poungroi, Metinee; Barta Holo, Berta  ; Mesaroš Sečenji, Katalin Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2018Preparation and characterization of thermoplastic starch composites with fly ash modified by planetary ball millingSundum, Tanjira; Mesaroš Sečenji, Katalin ; Kaewtatip, KaewtaНаучни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2014Preparation of native cassava starch and cross-linked starch blended foamsPornsuksomboon, Kanlaya; Mesaroš Sečenji, Katalin ; Barta Holo, Berta  ; Kaewtatip, KaewtaНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2019Preparation of rubber seed shell powder by planetary ball milling and its influence on the properties of starch foamChaireh, Sukaree; Mesaroš Sečenji, Katalin ; Boonsuk, Phetdaphat; Kaewtatip, KaewtaНаучни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2016Properties of baked foams from citric acid modified cassava starchand native cassava starch blendsPornsuksomboon, Kanlaya; Barta Holo, Berta  ; Mesaroš Sečenji, Katalin ; Kaewtatip, KaewtaНаучни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2010Thermal properties and morphology of cassava starch grafted with different content of polystyrene (✓)Kaewtatip, Kaewta; Tanrattanakul, Varaporn; Mészáros Szécsényi, Katalin ; Pavličević, Jelena  ; Budinski-Simendić, Jaroslava Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису