Резултати

еНаука >  Резултати >  Preparation of native cassava starch and cross-linked starch blended foams
Назив: Preparation of native cassava starch and cross-linked starch blended foams
Аутори: Pornsuksomboon, Kanlaya; Mesaroš Sečenji, Katalin ; Barta Holo, Berta  ; Kaewtatip, Kaewta
Година: 2014
Публикација: Starch - Stärke
ISSN: 0038-9056 Starch / Starke Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 66 br. 9-10 str. 818-823
DOI: 10.1002/star.201400031
WoS-ID: 000341773700007
Scopus-ID: 2-s2.0-84908265098
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/210107
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=88380&source=eNauka&language=en
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

4
SCOPUSTM
10
OpenCitations
13
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.