еНаука - преглед

Преглед према Аутор Lukač, D.

Приказ резултата 1 до 6 од 6
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2017Comparison of models for genetic analysis of traits from performance test of gilts using restricted maximum likelihood (✓)Lukač, D.; Miščević, B. ; Könyves, T.; Puvača, N.  ; Džinić, N. ; Đuragić, O.  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2014Fatty acid composition and regression prediction of fatty acid concentration in edible chicken tissues (✓)Puvača, Nikola  ; Lukač, D.; Ljubojević, Dragana  ; Stanaćev, V.; Beuković, Miloš  ; Kostadinović, Ljiljana ; Plavša, Nada  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2013Heritability and correlations of milk traits in the view of kappa-casein genotypes in Vojvodina Holstein-friesian dairy cattle,Nasljednost i korelacije osobina mlijeka u odnosu na genotipove kapa kazeina u holštajn-frizijskih mliječnih goveda u Vojvodini (✓)Vidović, V.; Nemeš, Z.; Popović-Vranješ, A.; Lukač, D.; Cvetanović, D.; Štrbac, L.  ; Stupar, M.Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2015Protein, fat and minerals content of meat from Swallow-Belly Mangulica pigs reared under intensive production system and slaughtered at 100 kg live weight (✓)Tomović, Vladimir M.  ; Škrinjar, Marija D. ; Kocić-Tanackov, Sunčica D.  ; Zekić, Vladislav N.  ; Lukač, D.Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Spices and herbs in broilers nutrition: Effects of garlic (Allium sativum L.) on broiler chicken production (✓)Puvača, Nikola  ; Ljubojević, Dragana  ; Kostadinović, Ljiljana ; Lukač, D.; Lević, Jovanka  ; Popović, Sanja  ; Đuragić, Olivera  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2015Spices and herbs in broilers nutrition: Hot red pepper (Capsicum annuum L.) and its mode of action (✓)Puvača, Nikola  ; Ljubojević, Dragana  ; Kostadinović, Ljiljana ; Lević, Jovanka  ; Nikolova, N.; Miščević, Branislav ; Könyves, T.; Lukač, D.; Popović, Sanja  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису