Резултати

еНаука >  Резултати >  Spices and herbs in broilers nutrition: Hot red pepper (Capsicum annuum L.) and its mode of action
Назив: Spices and herbs in broilers nutrition: Hot red pepper (Capsicum annuum L.) and its mode of action
Аутори: Puvača, Nikola  ; Ljubojević, Dragana  ; Kostadinović, Ljiljana ; Lević, Jovanka  ; Nikolova, N.; Miščević, Branislav ; Könyves, T.; Lukač, D.; Popović, Sanja  
Година: 2015
Публикација: World's Poultry Science Journal
ISSN: 0043-9339 Worlds Poultry Science Journal Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 71 br. 4 str. 683-688
DOI: 10.1017/s004393391500241x
WoS-ID: 000366381400009
Scopus-ID: 2-s2.0-84949663336
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/562910
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

18
SCOPUSTM
14
OpenCitations
18
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.