Резултати
еНаука >
Резултати >
Spices and herbs in broilers nutrition: Hot red pepper (Capsicum annuum L.) and its mode of action
Назив: | Spices and herbs in broilers nutrition: Hot red pepper (Capsicum annuum L.) and its mode of action | Аутори: | Puvača, Nikola ; Ljubojević, Dragana ; Kostadinović, Ljiljana ; Lević, Jovanka ; Nikolova, N.; Miščević, Branislav ; Könyves, T.; Lukač, D.; Popović, Sanja | Година: | 2015 | Публикација: | World's Poultry Science Journal | ISSN: | 0043-9339 Worlds Poultry Science Journal Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 71 br. 4 str. 683-688 | DOI: | 10.1017/s004393391500241x | WoS-ID: | 000366381400009 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84949663336 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/562910 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
22
SCOPUSTM
SCOPUSTM
14
OpenCitations
OpenCitations
19
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.