еНаука - преглед
Преглед према Аутор M. Dokmanović
Приказ резултата 1 до 4 од 4
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2010 | Ispitivanje hemijskih parametara kvaliteta konzervi mesnog nareska različitih proizvođača | M. Dokmanović; T. Slađan; Karabasil, Neđeljko R. ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Meso svinja obogaćeno konjugovanom linolnom kiselinom (✓) | M. Baltić; S. Pantić; Marković, Radmila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Uticaj konjugovane linolne kiseline na aminokiselinski sastav i senzorne osobine suvog svinjskog vrata | Đorđević, Jasna P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2014 | Uticaj vakuum pakovanja i pakovanja sa modifikovanom atmosferom na sadržaj ukupnog isparljivog azota i senzornu ocenu mlevenog mesa | Đorđević, Jasna P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |