еНаука - преглед

Преглед према Аутор M.B. Pešić

Приказ резултата 1 до 4 од 4
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2013Emusifzing properties of caprine milk: the influence of pHsVrvić, Miroslav ; M.B. Pešić; M.B. Barać; S.P. Stanojević; O.D. MacejКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Karakterizacija glavnih proteina mleka različitog porekla elektroforezom korišćenjem Tris pufera visokog molaritetaVrvić, Miroslav ; M.B. Pešić; S.P. Stanojević; M.B. BaraćКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Micelar/Serum distribution of heat-induced whey protein/κ-CN complexes in caprine milkVrvić, Miroslav ; M.B. Pešić; M.B. Barać; O.D. Maćej; N.M. Ristić; S.P. StanojevićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Određivanje sadržaja slobodnih polifenola i flavonoida u organski i konvencionalno proizvedenom semenu soje (Glycine max. L.) / Determination of free polyphenol and flavonoids content in organic and conventionally produced soybean seed (Glycine max. L.)Golijan, Jelena M.  ; D.D. Milinčić; A.Ž. Kostić; D.A Popović; M.B. Pešić; Barać, Miroljub B.  ; S. LekićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.