еНаука - преглед

Преглед према Аутор Maja Ivić

Приказ резултата 1 до 2 од 2
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2019INHIBITION OF SALMONELLA ENTERITIDIS GROWTH AND STORAGE - STABILITY IN CHICKEN MEAT TREATED WITH BASIL AND ROSEMARY - ESSENTIAL OILS ALONE OR IN COMBINATIONStojanović Radić, Zorica Z.  ; Milica Pejčić; Marija Jokanović; Maja Ivić; Branislav Šojić; Snežana ŠkaljacКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018The effect of the addition of a functional alginate-based compound on the sensory properties, texture and colour of the hot dogsKurćubić, Vladimir S.  ; Natalija Džinić; Marija Jokanović; Maja Ivić; Branislav Šojić; Nataša Radić; Snežana ŠkaljacКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.