Резултати

еНаука >  Резултати >  INHIBITION OF SALMONELLA ENTERITIDIS GROWTH AND STORAGE - STABILITY IN CHICKEN MEAT TREATED WITH BASIL AND ROSEMARY - ESSENTIAL OILS ALONE OR IN COMBINATION
Назив: INHIBITION OF SALMONELLA ENTERITIDIS GROWTH AND STORAGE - STABILITY IN CHICKEN MEAT TREATED WITH BASIL AND ROSEMARY - ESSENTIAL OILS ALONE OR IN COMBINATION
Аутори: Stojanović Radić, Zorica Z.  ; Milica Pejčić; Marija Jokanović; Maja Ivić; Branislav Šojić; Snežana Škaljac
Година: 2019
Публикација: Book of abstracts, 1st International Conference on Advanced Production and Processing
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 107-107
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/503269
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.