Резултати
еНаука >
Резултати >
INHIBITION OF SALMONELLA ENTERITIDIS GROWTH AND STORAGE - STABILITY IN CHICKEN MEAT TREATED WITH BASIL AND ROSEMARY - ESSENTIAL OILS ALONE OR IN COMBINATION
Назив: | INHIBITION OF SALMONELLA ENTERITIDIS GROWTH AND STORAGE - STABILITY IN CHICKEN MEAT TREATED WITH BASIL AND ROSEMARY - ESSENTIAL OILS ALONE OR IN COMBINATION | Аутори: | Stojanović Radić, Zorica Z. ; Milica Pejčić; Marija Jokanović; Maja Ivić; Branislav Šojić; Snežana Škaljac | Година: | 2019 | Публикација: | Book of abstracts, 1st International Conference on Advanced Production and Processing | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 107-107 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/503269 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.