еНаука - преглед
Преглед према Аутор Mujić, I.
Приказ резултата 1 до 10 од 10
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2018 | Analysis of volatile compounds in chestnut using solid-phase microextraction coupled with GC-MS (✓) | Mujić, I.; Živković, Jelena ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | ANTIOXIDANT AND ANTIBACTERIAL PROPERTIES OF CASTANEA SATIVA MILL. CATKINS EXTRACTS (✓) | Mujić, I.; Rudić, D.; Živković, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Antioxidant properties of selected edible mushroom species (✓) | Mujić, I.; Zeković, Z.; Lepojević, Z.; Vidović, S.; Živković, J. ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | CAPACITY OF EXTRACTS OF CASTANEA SATIVA MILL. FOR REMOVAL OF ORGANIC, HYDROPHILIC RADICALS (✓) | Mujić, I.; Živković, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2008 | Capacity of extracts of sweet chestnut concerning to remove lipid peroxidation | Živković, J. ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | CHESTNUTS, A "COMFORT" HEALTHY FOOD? (✓) | Mujić, I.; Agayn, V.; Živković, Jelena ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | EPR spin-trapping and spin-probing spectroscopy in assessing antioxidant properties: Example on extracts of catkin, leaves, and spiny burs of castanea sativa (✓) | Živković, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2009 | Extraction and analysis of condensed tannins in castanea sativa mill | Živković, J. ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Radical scavenging, antimicrobial activity and phenolic content of Castanea sativa extracts | Živković, J. ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | THE ROLE AND SIGNIFICANCE OF CASTANEA SATIVA MILL. LEAF POLYPHENOLS ON SENSORY AND ORGANOLEPTIC PROPERTIES OF FOOD (✓) | Jukić, H.; Mujić, I.; Vladimir-Knezević, S.; Rudić, D.; Jug, D.; Živković, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |