еНаука - преглед

Преглед према Аутор Okanović, Đorđe

Приказ резултата 1 до 14 од 14
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2012Characteristics of color and texture of fermented "uzicka" sausages produced in the traditional way (✓)Okanović, Đorđe; Vesković-Moračanin, Slavica; Karan, Dragica; Džinić, Natalija; Jokanović, Marija; Babić, Jelena; Parunović, NenadКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2008Ekonomičnost proizvodnje tovnih svinja na individualnom sektoruZekić, Vladislav  ; Okanović, Đorđe; Živković, BranislavНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2007Ekonomski aspekti proizvodnje svinjskog mesaZekić, Vladislav  ; Okanović, Đorđe; Živković, BranislavНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2007Ispitivanje hemijsko-nutritivne vrednosti proteinske kaše od perja i njena upotrebna vrednostKormányos, Sándor; Ristić, Milutin; Filipović, Slavko; Okanović, Đorđe; Radović, Vera A.Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2008Ispitivanje mogućnosti korišćenja creva svinja za proizvodnju proteinskih hranivaRistić, Milutin; Okanović, Đorđe; Sverak, Vesna Matekalo-; Kormanjoš, ŠandorНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Ispitivanje uticaja odabranih filtera na koncentraciju policikličnih aromatičnih ugljovodonika kod proizvodnje toplo dimljenog šarana (✓)Babić, Jelena  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2008Istraživanja kvaliteta proteinskog brašna proizvedenog od pratećih proizvoda zaklane živineRistić, Milutin; Okanović, Đorđe; Kormanjoš, ŠandorНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Karakteristike životinjskih sporednih proizvoda i njihova namena : monografijaRistić, Milutin; Okanović, Đorđe; Sakač, MarijanaМонографија
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Konzervisanje mesa i proizvoda od mesa (✓)Kurćubić, Vladimir  ; Okanović, ĐorđeЛексикографска/Енциклопедијска јединица
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Model ekološkog redukovanja efluenata prirodnih bioremedijacionih jedinicaNježić, ZvonkoДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
1996Possibility of cooked ham production from ham deboned early post mortem: 1. Influence of chilling rate on the properties of muscles deboned different times post mortemPetrović, Ljiljana; Okanović, Đorđe; Rede, RudolfНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Prinos i udeo pojedinih kategorija mesa pilića pri dodatku mineralnih adsorbenata u hraniRadović, Vera A.; Filipović, Slavko; Okanović, Đorđe; Dosković, Vladimir  ; Каровић, ДејанНаучни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2013Tehnološki postupak prozvodnje barenih kobasica od mesa ciprinida (✓)Djordjevic, Vesna Ž.  ; Okanović, Đorđe; Ćirković, Miroslav; Ljubojević, Dragana; Nikolina NovakovОстало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Utvrđivanje broja Escherichia coli u mlečnim proizvodima kao faktora higijene procesa proizvodnje (✓)Ljubojević-Pelić, Dragana  ; Pelić, Miloš  ; Babić, Jelena  ; Vidaković, Suzana  ; Milanov, Dubravka  ; Živkov-Baloš, Milica  ; Okanović, Đorđe; Ćirković, Miroslav Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја