еНаука - преглед
Преглед према Аутор Okanović, Đorđe
Приказ резултата 1 до 14 од 14
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2012 | Characteristics of color and texture of fermented "uzicka" sausages produced in the traditional way (✓) | Okanović, Đorđe; Vesković-Moračanin, Slavica; Karan, Dragica; Džinić, Natalija; Jokanović, Marija; Babić, Jelena; Parunović, Nenad | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2008 | Ekonomičnost proizvodnje tovnih svinja na individualnom sektoru | Zekić, Vladislav ; Okanović, Đorđe; Živković, Branislav | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2007 | Ekonomski aspekti proizvodnje svinjskog mesa | Zekić, Vladislav ; Okanović, Đorđe; Živković, Branislav | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2007 | Ispitivanje hemijsko-nutritivne vrednosti proteinske kaše od perja i njena upotrebna vrednost | Kormányos, Sándor; Ristić, Milutin; Filipović, Slavko; Okanović, Đorđe; Radović, Vera A. | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2008 | Ispitivanje mogućnosti korišćenja creva svinja za proizvodnju proteinskih hraniva | Ristić, Milutin; Okanović, Đorđe; Sverak, Vesna Matekalo-; Kormanjoš, Šandor | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Ispitivanje uticaja odabranih filtera na koncentraciju policikličnih aromatičnih ugljovodonika kod proizvodnje toplo dimljenog šarana (✓) | Babić, Jelena | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2008 | Istraživanja kvaliteta proteinskog brašna proizvedenog od pratećih proizvoda zaklane živine | Ristić, Milutin; Okanović, Đorđe; Kormanjoš, Šandor | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Karakteristike životinjskih sporednih proizvoda i njihova namena : monografija | Ristić, Milutin; Okanović, Đorđe; Sakač, Marijana | Монографија | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Konzervisanje mesa i proizvoda od mesa (✓) | Kurćubić, Vladimir ; Okanović, Đorđe | Лексикографска/Енциклопедијска јединица | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Model ekološkog redukovanja efluenata prirodnih bioremedijacionih jedinica | Nježić, Zvonko | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
1996 | Possibility of cooked ham production from ham deboned early post mortem: 1. Influence of chilling rate on the properties of muscles deboned different times post mortem | Petrović, Ljiljana; Okanović, Đorđe; Rede, Rudolf | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Prinos i udeo pojedinih kategorija mesa pilića pri dodatku mineralnih adsorbenata u hrani | Radović, Vera A.; Filipović, Slavko; Okanović, Đorđe; Dosković, Vladimir ; Каровић, Дејан | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2013 | Tehnološki postupak prozvodnje barenih kobasica od mesa ciprinida (✓) | Djordjevic, Vesna Ž. ; Okanović, Đorđe; Ćirković, Miroslav; Ljubojević, Dragana; Nikolina Novakov | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Utvrđivanje broja Escherichia coli u mlečnim proizvodima kao faktora higijene procesa proizvodnje (✓) | Ljubojević-Pelić, Dragana ; Pelić, Miloš ; Babić, Jelena ; Vidaković, Suzana ; Milanov, Dubravka ; Živkov-Baloš, Milica ; Okanović, Đorđe; Ćirković, Miroslav | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |