еНаука - преглед
Преглед према Аутор P., Galtier
Приказ резултата 1 до 2 од 2
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2017 | Safety of the proposed amendment of the specifications for microcrystalline cellulose (E 460(i)) as a food additive | A., Mortensen; F., Aguilar; R., Crebelli; Di, Domenico A; Frutos, Fernandez; P., Galtier; D., Gott; U., Gundert-Remy; C., Lambre; J., Leblanc; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Scientific Opinion on the safety of the proposed extension of use of erythritol (E 968) as a food additive | Aguilar, F; Crebelli, R; Di, Domenico A; Dusemund, B; Jose, Frutos M; P., Galtier; D., Gott; Gundert-Remy, U; Lambré, C; Leblanc, JC; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |