еНаука - преглед

Преглед према Аутор P., Galtier

Приказ резултата 1 до 2 од 2
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2017Safety of the proposed amendment of the specifications for microcrystalline cellulose (E 460(i)) as a food additiveA., Mortensen; F., Aguilar; R., Crebelli; Di, Domenico A; Frutos, Fernandez; P., Galtier; D., Gott; U., Gundert-Remy; C., Lambre; J., Leblanc;
O., Lindtner; P., Moldeus; P., Mosesso; A., Oskarsson; Parent-Massin, D.; Stanković, Ivan  ; I., Waalkens-Berendsen; R., Woutersen; M., Wright; M., Younes; L., Brimer; P., Peters; J., Wiesner; Christodoulidou, A.; F., Lodi; A., Tard; B., Dusemund;
Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Scientific Opinion on the safety of the proposed extension of use of erythritol (E 968) as a food additiveAguilar, F; Crebelli, R; Di, Domenico A; Dusemund, B; Jose, Frutos M; P., Galtier; D., Gott; Gundert-Remy, U; Lambré, C; Leblanc, JC;
Lindtner, O; Moldeus, P; Mortensen, A; Mosesso, P; Parent-Massin, D; Oskarsson, A; Stanković, Ivan  ; Waalkens-Berendsen, I; Woutersen, RA; Wright, M; Younes, M;
Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.