Резултати
еНаука >
Резултати >
Safety of the proposed amendment of the specifications for microcrystalline cellulose (E 460(i)) as a food additive
Назив: | Safety of the proposed amendment of the specifications for microcrystalline cellulose (E 460(i)) as a food additive | Аутори : | A., Mortensen; F., Aguilar; R., Crebelli; Di, Domenico A; Frutos, Fernandez; P., Galtier; D., Gott; U., Gundert-Remy; C., Lambre; J., Leblanc; | Година: | 2017 | Публикација: | EFSA Journal | ISSN: | 1831-4732 EFSA Journal Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 15 br. 2 | DOI: | 10.2903/j.efsa.2017.4699 | WoS-ID: | 000406457500010 | PMID: | 32625405 | PMCID: | PMC7010068 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/178058 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.