еНаука - преглед
Преглед према Аутор Pasquale, Mosesso
Приказ резултата 1 до 18 од 18
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2018 | Re‐evaluation of glycerol esters of wood rosin (E 445) as a food additive | Younes, Maged; Aggett, Peter; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Filipič, Metka; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula; Kuhnle, Gunter Georg;
Lambré, Claude; Leblanc, Jean‐Charles; Lillegaard, Inger Therese; Moldeus, Peter; Mortensen, Alicja; Oskarsson, Agneta; Stanković, Ivan ; Waalkens‐Berendsen, Ine; Woutersen, Rudolf Antonius; Wright, Matthew; Briemer, Leon; Pasquale, Mosesso; Christodoulidou, Anna; Horvath, Zsuzsanna; Lodi, Federica; Tard, Alexandra; Dusemund, Birgit;
| Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Scientific Opinion on (6S)‐5‐methyltetrahydrofolic acid, glucosamine salt as a source of folate added for nutritional purposes to food supplements | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Scientific Opinion on the evaluation of the safety in use of Yohimbe (Pausinystalia yohimbe (K. Schum.) Pierre ex Beille) | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Scientific Opinion on the re-evaluation of montan acid esters (E 912) as a food additive | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Scientific Opinion on the re‐evaluation of anthocyanins (E 163) as a food additive | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Scientific Opinion on the re‐evaluation of aspartame (E 951) as a food additive | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Scientific Opinion on the re‐evaluation of boric acid (E 284) and sodium tetraborate (borax) (E 285) as food additives | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Scientific Opinion on the re‐evaluation of microcrystalline wax (E 905) as a food additive | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Scientific Opinion on the re‐evaluation of riboflavin (E 101(i)) and riboflavin‐5′‐phosphate sodium (E 101(ii)) as food additives | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Scientific Opinion on the re‐evaluation of sodium stearoyl‐2‐lactylate (E 481) and calcium stearoyl‐2‐lactylate (E 482) as food additives | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Scientific opinion on the safety assessment of medium viscositywhite mineral oils with a kinematic viscosity between 8.5–11 mm²/s at 100°C for the proposed uses as a food additive | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Scientific Opinion on the safety of advantame for the proposed uses as a food additive | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Scientific Opinion on the safety of polyvinyl alcohol-polyethylene glycol-graft-co-polymer as a food additive | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Statement on a refined dietary exposure assessment of erythritol (E 968) taking into account additional data provided | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Statement on Allura Red AC and other sulphonated mono azo dyes authorised as food and feed additives | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Statement on the exposure assessment of sodium stearoyl‐2‐lactylate and calcium stearoyl‐2‐lactylate including exposure resulting from extension of the authorisation of sodium stearoyl‐2‐lactylates | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Statement on the safety of iodized ethyl esters of poppy seed oil as a source of iodine added for nutritional purposes to foodstuffs | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Statement on two reports published after the closing date of the public consultation of the draft Scientific Opinion on the re‐evaluation of aspartame (E 951) as a food additive | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |