Резултати

еНаука >  Резултати >  Scientific Opinion on the re‐evaluation of microcrystalline wax (E 905) as a food additive
Назив: Scientific Opinion on the re‐evaluation of microcrystalline wax (E 905) as a food additive
Аутори Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen;
Година: 2013
Публикација: EFSA Journal
ISSN: 1831-4732 EFSA Journal Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 11 br. 4
DOI: 10.2903/j.efsa.2013.3146
WoS-ID: 000409005100007
Scopus-ID: 2-s2.0-85078385266
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/429109
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

14
SCOPUSTM
7
OpenCitations
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.