еНаука - преглед

Преглед према Аутор Radulović, Zorica

Приказ резултата 1 до 4 од 4
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2022Antimicrobial activity of traditionally produced kačkavalj during ripeningŠatrić, Ana; Mirković, Milica  ; Mirković, Nemanja  ; Radulović, Zorica; Miloradović, Zorana  ; Miočinović, JelenaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Consumers’ opinion on the use of milk and plant-based beveragesRadulović, Zorica; Krsmanović, Slavica; Šmigić, Nada; Miočinović, Jelena; Šatrić, Ana; Ivanović, MarinaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Control of Listeria monocytogenes and Staphylococcus aureus in meat and meat products by cell-free supernatant of Brevibacillus laterosporus BGSP7 and BGSP9Mirković, Nemanja; Radulović, Zorica; Jovcic, Branko  ; Stanisavljević, Nemanja  ; Kojić, Milan  ; Oz, Fatih; Proestos, Charalampos; Heinz, Volker; Tomašević, IgorНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Some characteristics of fermented sausages produced with commercial probiotic Lactobacillus casei LC01 and potential probiotic Lactobacillus plantarum 564 isolated from Sjenica cheeseVasilev, Dragan  ; Radulović, Zorica; Mirković, Nemanja; Kekuš, Dušan; Petrušić, Milica; Čobanović, Nikola  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.