еНаука - преглед
Преглед према Аутор Radulović, Zorica
Приказ резултата 1 до 4 од 4
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2022 | Antimicrobial activity of traditionally produced kačkavalj during ripening | Šatrić, Ana; Mirković, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Consumers’ opinion on the use of milk and plant-based beverages | Radulović, Zorica; Krsmanović, Slavica; Šmigić, Nada; Miočinović, Jelena; Šatrić, Ana; Ivanović, Marina | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Control of Listeria monocytogenes and Staphylococcus aureus in meat and meat products by cell-free supernatant of Brevibacillus laterosporus BGSP7 and BGSP9 | Mirković, Nemanja; Radulović, Zorica; Jovcic, Branko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Some characteristics of fermented sausages produced with commercial probiotic Lactobacillus casei LC01 and potential probiotic Lactobacillus plantarum 564 isolated from Sjenica cheese | Vasilev, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |