Резултати

еНаука >  Резултати >  Some characteristics of fermented sausages produced with commercial probiotic Lactobacillus casei LC01 and potential probiotic Lactobacillus plantarum 564 isolated from Sjenica cheese
Назив: Some characteristics of fermented sausages produced with commercial probiotic Lactobacillus casei LC01 and potential probiotic Lactobacillus plantarum 564 isolated from Sjenica cheese
Аутори: Vasilev, Dragan  ; Radulović, Zorica; Mirković, Nemanja; Kekuš, Dušan; Petrušić, Milica; Čobanović, Nikola  
Година: 2013
Публикација: International 57th Meat Industry Conference, Meat and Meat Products - Perspectives of Sustainable Production, Belgrade, 10th - 12th June 2013
Издавач: Belgrade : Institute of Meat Hygiene and Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82547-07-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 293-298
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/884930
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/3588
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца