еНаука - преглед

Преглед према Аутор Ristić, M

Приказ резултата 1 до 4 од 4
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2010Characterization of seed oils from thirteen cultivated black currant varietiesŠavikin, Katarina  ; Ristić, M; Đokić, D; Zdunić, Gordana  ; Đorđević, Boban  ; Vulić, Todor Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2017Colour and fat content as intrinsic cues for consumers attitudes towards meat product qualityRistić, M; Troeger, K; Đinović-Stojanović, Jasna  ; Knežević, N; Damnjanović, MКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Consumer perception and acceptance of pork and chicken sausageRistić, M; Troeger, K; Đinović-Stojanović, Jasna  ; Knežević, N; Damnjanović, MКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2000Influence of selenium on the yield and quality of chamomile [Chamomilla recutita (L.) Rausch.]Jakovljević, M; Antić-Mladenović, Svetlana  ; Ristić, M; Maksimović, Srboljub; Blagojević, SНаучни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису