Резултати

еНаука >  Резултати >  Colour and fat content as intrinsic cues for consumers attitudes towards meat product quality
Назив: Colour and fat content as intrinsic cues for consumers attitudes towards meat product quality
Аутори: Ristić, M; Troeger, K; Đinović-Stojanović, Jasna  ; Knežević, N; Damnjanović, M
Година: 2017
Публикација: IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
ISSN: 1755-1307 Претражи идентификатор
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 85 str. 012054-012054
DOI: 10.1088/1755-1315/85/1/012054
WoS-ID: 000418556900054
Scopus-ID: 2-s2.0-85030629003
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/204693
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

6
SCOPUSTM
2
OpenCitations
4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.