еНаука - преглед

Преглед према Аутор Rodrigues, Paula

Приказ резултата 1 до 3 од 3
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2021Anthocyanins from rubus fruticosus l. And morus nigra l. applied as food colorants: A natural alternativeVega, Erika N.; Molina, Adriana K.; Pereira, Carla; Dias, Maria Inês; Heleno, Sandrina A.; Rodrigues, Paula; Fernandes, Isabel P.; Barreiro, Maria Filomena; Stojković, Dejan  ; Soković, Marina  ;
Carocho, Marcio; Barreira, João C. M.; Ferreira, Isabel C. F. R.; Barros, Lillian;
Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2019Promising Antioxidant and Antimicrobial Food Colourants from Lonicera caerulea L. var. Kamtschatica.Molina, Adriana K.; Vega, Erika N.; Pereira, Carla; Dias, Maria Inês; Heleno, Sandrina A.; Rodrigues, Paula; Fernandes, Isabel P.; Barreiro, Maria Filomena; Kostić, Marina  ; Soković, Marina  ;
Barreira, João C M; Barros, Lillian; Ferreira, Isabel C F R;
Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2021Promising Preserving Agents from Sage and Basil: A Case Study with YogurtsUeda, Jonata M.; Pedrosa, Mariana C.; Fernandes, Filipa A.; Rodrigues, Paula; Melgar, Bruno; Dias, Maria Inês; Pinela, José; Calhelha, Ricardo C.; Ivanov, Marija  ; Soković, Marina  ;
Heleno, Sandrina A.; Carocho, Márcio; Ineu, Rafael P.; Ferreira, Isabel C. F. R.; Barros, Lillian;
Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису