еНаука - преглед

Преглед према Аутор Selaković, Anastasija

Приказ резултата 1 до 5 од 5
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2021Efekat šok zamrzavanja testa na tehnološke osobine lisnatog peciva obogaćenog vlaknima šećerne repe i semenom čije (Salvia hispanica)Selaković, AnastasijaДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2017Effects of quantity and layers number of low trans margarines on puff pastry quality (✓)Zahorec, Jana  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Šereš, Zita  ; Šimurina, Olivera  ; Selaković, Anastasija; Maravić, Nikola  ; Filipčev, Bojana  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2021Enhancing rheological performance of laminated dough with whole wheat flour by vital gluten addition (✓)Selaković, Anastasija; Nikolić, Ivana  ; Dokić, Ljubica  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Šimurina, Olivera  ; Zahorec, Jana  ; Šereš, Zita  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2021Nutritional value of puff pastry enriched with chia seeds and dietary fibers (✓)Zahorec, Jana  ; Selaković, Anastasija; Šoronja-Simović, Dragana  ; Šaranović, Žana; Šimurina, Olivera  ; Šereš, Zita  ; Pajin, Biljana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Zamrznuto lisnato testo obogaćeno prehrambenim vlaknima i mineralima (✓)Šoronja-Simović, Dragana  ; Šimurina, Olivera  ; Selaković, Anastasija; Nikolić, Ivana  ; Zahorec, Jana  ; Šaranović, Žana  ; Milašinović-Šeremešić, Marija  Техничко решење
Мп категорија ће бити приказана накнадно.