еНаука - преглед
Преглед према Аутор Selaković, Anastasija
Приказ резултата 1 до 5 од 5
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2021 | Efekat šok zamrzavanja testa na tehnološke osobine lisnatog peciva obogaćenog vlaknima šećerne repe i semenom čije (Salvia hispanica) | Selaković, Anastasija | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2017 | Effects of quantity and layers number of low trans margarines on puff pastry quality (✓) | Zahorec, Jana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2021 | Enhancing rheological performance of laminated dough with whole wheat flour by vital gluten addition (✓) | Selaković, Anastasija; Nikolić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | Nutritional value of puff pastry enriched with chia seeds and dietary fibers (✓) | Zahorec, Jana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Zamrznuto lisnato testo obogaćeno prehrambenim vlaknima i mineralima (✓) | Šoronja-Simović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |