еНаука - преглед

Преглед према Аутор Sołowiej, Bartosz G.

Приказ резултата 1 до 4 од 4
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2022Application of Food Mechanics and Oral Processing in Modelling First Bite of Grilled MeatDjekic, Ilija V.  ; Ilic, Jovan G. ; Sołowiej, Bartosz G.; Djekić, Rastko I.; Tomasevic, Igor B.  Научни чланак
22M22 - Међународни часопис категорије M22
2022Sodium Reduction by Partial and Total Replacement of NaCl with KCl in Serbian White Brined CheeseMiočinović, Jelena  ; Miloradović, Zorana  ; Radovanović, Mira  ; Sredović Ignjatović, Ivana  ; Radulović, Ana  ; Nastaj, Maciej; Sołowiej, Bartosz G.; Tomašević, Igor  Научни чланак
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
2021The Influence of Dietary Fibers on Physicochemical Properties of Acid Casein Processed Cheese Sauces Obtained with Whey Proteins and Coconut Oil or Anhydrous Milk FatSzafrańska, Jagoda O.; Muszyński, Siemowit; Tomašević, Igor  ; Sołowiej, Bartosz G.Научни чланак
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
2022The Influence of the Syrup Type on Rheology, Color Differences, Water Activity, and Nutritional and Sensory Aspects of High-Protein Bars for SportsmenMałeck, Jan; Tomašević, Igor  ; Sołowiej, Bartosz G.Научни чланак
22M22 - Међународни часопис категорије M22