еНаука - преглед
Преглед према Аутор Sołowiej, Bartosz G.
Приказ резултата 1 до 4 од 4
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2022 | Application of Food Mechanics and Oral Processing in Modelling First Bite of Grilled Meat | Djekic, Ilija V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2022 | Sodium Reduction by Partial and Total Replacement of NaCl with KCl in Serbian White Brined Cheese | Miočinović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2021 | The Influence of Dietary Fibers on Physicochemical Properties of Acid Casein Processed Cheese Sauces Obtained with Whey Proteins and Coconut Oil or Anhydrous Milk Fat | Szafrańska, Jagoda O.; Muszyński, Siemowit; Tomašević, Igor ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2022 | The Influence of the Syrup Type on Rheology, Color Differences, Water Activity, and Nutritional and Sensory Aspects of High-Protein Bars for Sportsmen | Małeck, Jan; Tomašević, Igor ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |