еНаука - преглед

Преглед према Аутор Stangoulis, James C. R.

Приказ резултата 1 до 4 од 4
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2018Alterations in the Gut (Gallus gallus) Microbiota Following the Consumption of Zinc Biofortified Wheat (Triticum aestivum)-Based Diet (✓)Reed, Spenser; Knez, Marija  ; Uzan, Atara; Stangoulis, James C. R.; Glahn, Raymond P.; Koren, Omry; Tako, EladНаучни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2014Changes in the content of fructans and arabinoxylans during baking processes of leavened and unleavened breads (✓)Knez, Marija  ; Abbott, Cathy; Stangoulis, James C. R.Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2018Linoleic Acid:Dihomo-γ-Linolenic Acid Ratio Predicts the Efficacy of Zn-Biofortified Wheat in Chicken (Gallus gallus) (✓)Knez, Marija  ; Tako, Elad; Glahn, Raymond P.; Kolba, Nikolai; de Courcy-Ireland, Emma; Stangoulis, James C. R.Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2015New perspectives on the regulation of iron absorption via cellular zinc concentrations in humans (✓)Knez, Marija  ; Graham, Robin D.; Welch, Ross M.; Stangoulis, James C. R.Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности