еНаука - преглед

Преглед према Аутор Vlatka Vajs

Приказ резултата 1 до 6 од 6
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2018An insight into chemo-taxonomy of Eurhynchium praelongum - (Hedw.) Schimp. and Eurhynchium stokesii (Turn.)Pejin, Boris M.  ; Ljubodrag Vujisic; Marko Sabovljevic  ; Vele Tesevic; Vlatka VajsКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Antimicrobial activity of the freshwater bryozoan - Hyalinella punctata (✓)Pejin, Boris M.  ; Jasmina Glamoclija; Ana Ciric; Ksenija Radotic; Vlatka Vajs; Vele Tesevic; Aleksandar Hegedis; Ivo Karaman; Mladen Horvatovic; Marina Sokovic  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Antioxidant, antiradical and in vitro investigation of health properties of sour cherry wine (✓)Čakar, Uroš D.  ; Grozdanić Stanisavljević, Nađa Đ.  ; Petrović Aleksandar; Lisov, Nikolina M.  ; Vlatka Vajs; Nastasijević, Branislav J.  ; Đorđević, Brižita I.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Phenolic profile and antioxidant properties of strawberry wineČakar, Uroš D.  ; Aleksandar Petrović; Boris Pejin; Vlatka Vajs; Đorđević, Brižita I.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2009Qualitative and quantitative analyses of fatty acids in randomly - chosen moss speciesPejin, Boris M.  ; Ljubodrag Vujisic; Milorad Vujicic; Marko Sabovljevic  ; Vele Tesevic; Vlatka VajsКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Vino od borovnice-dobar prirodni izvor fenolnih kiselinaUros Cakar; N Grozdanic; Petrović, Aleksandar V.  ; B Pejin; Vlatka Vajs; Brizita DjordjevicКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.