Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidant, antiradical and in vitro investigation of health properties of sour cherry wine
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Antioxidant, antiradical and in vitro investigation of health properties of sour cherry wine | Аутори: | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | FIP 2019. Pharmacy and Pharmaceutical Science World Congress | Издавач: | Abu Dhabi: Ujedinjeni Arapski Emirati | Тип резултата: | Конференцијски рад | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/269106 | URL: | https://abudhabi2019.fip.org/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.