Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant, antiradical and in vitro investigation of health properties of sour cherry wine
Назив: Antioxidant, antiradical and in vitro investigation of health properties of sour cherry wine
Аутори: Čakar, Uroš D.  ; Grozdanić Stanisavljević, Nađa Đ.  ; Petrović Aleksandar; Lisov, Nikolina M.  ; Vlatka Vajs; Nastasijević, Branislav J.  ; Đorđević, Brižita I.  
Година: 2019
Публикација: FIP 2019. Pharmacy and Pharmaceutical Science World Congress
Издавач: Abu Dhabi: Ujedinjeni Arapski Emirati
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/269106
URL: https://abudhabi2019.fip.org/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.