еНаука - преглед
Преглед према Пројекат Корелација структуре и особина природних и синтетичких молекула и њихових комплекса са металима
Приказ резултата 1 до 12 од 12
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | Assessment of differences among conventional and organic production of fruits based on phenolic profiles | Maja Natić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Cold pressed oils from genus Prunus![]() | Maja Natic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Determintion of free and total ellagic acid in three different raspberry cultivars grown in Serbia | Dabić, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Estimation of in vitro antioxidant and antimicrobial potential of French marigold (Tagetes patula L.) extracts | Devrnja, Nina M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Fluorimetric studies of micellar properties of cetyltrimethylammonium bromide in acetonitrile-water mixture | Janošević Ležaić, Aleksandra M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Influence of cultivation method on sugar content of four sweet pepper (Capsicum Annuum L.) cultivars | Ćirić, Ivanka Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Molecular signature of response to preoperative radiotherapy in locally advanced breast cancer![]() | Tanić, Miljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2024 | Phenolic compounds evaluation in wines of Serbian autochthonous and local grapevine varieties![]() | Rakonjac, Vera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Phenolic profile of two autochthonous grape varieties from Serbia![]() | Pantelić, Milica M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Polyphenol profile of honeydew and polyfloral honey from northern part of Montenegro | Nešović, Milica M. ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | POYPHENOL PROFILE OF HONEYDEW AND PLOLYFLORAL HONEY FROM NORTHER PART OF MONTENEGRO | Nešović, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Supplementary material for the article: Stanisavljević, N. S.; Ilić, M. D.; Matić, I. Z.; Jovanović, Ž. S.; Čupić, T.; Dabić, D. Č.; Natić, M. M.; Tešić, Ž. L. Identification of Phenolic Compounds from Seed Coats of Differently Colored European Varieties of Pea (Pisum Sativum L.) and Characterization of Their Antioxidant and In Vitro Anticancer Activities. Nutrition and Cancer 2016, 68 (6), 988–1000. https://doi.org/10.1080/01635581.2016.1190019.![]() | Stanisavljević, Nemanja S.; Ilić, Marija D.; Matić, Ivana Z. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Скуп података | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |