Резултати
еНаука >
Резултати >
Assessment of differences among conventional and organic production of fruits based on phenolic profiles
Назив: | Assessment of differences among conventional and organic production of fruits based on phenolic profiles | Аутори: | Maja Natić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | 1st ISO-FOOD International Symposium on Isotopic and Other Techniques in Food Safety and Quality, April 1-3, 2019, Portorož, Slovenia | Издавач: | ERA Chair ISO-FOOD in Isotope Techniques in Food Quality Safety and Traceability Department of Environmental Sciences Jožef Stefan Institute |
Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 58 | URI: | https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/6554 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/296873 http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/6554 |
Пројекат: | Корелација структуре и особина природних и синтетичких молекула и њихових комплекса са металима | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |