Резултати

еНаука >  Резултати >  Assessment of differences among conventional and organic production of fruits based on phenolic profiles
Назив: Assessment of differences among conventional and organic production of fruits based on phenolic profiles
Аутори: Maja Natić  ; Dragana Dabić Zagorac; Milivojević, Jasminka M.  ; Mekjell Meland; Fotirić Akšić, Milica M.  
Година: 2019
Публикација: 1st ISO-FOOD International Symposium on Isotopic and Other Techniques in Food Safety and Quality, April 1-3, 2019, Portorož, Slovenia
Издавач: ERA Chair ISO-FOOD in Isotope Techniques in Food Quality
Safety and Traceability Department of Environmental Sciences Jožef Stefan Institute
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 58
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/6554
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/296873
http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/6554
Пројекат: Корелација структуре и особина природних и синтетичких молекула и њихових комплекса са металима
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца