еНаука - преглед
Преглед према Пројекат Одржива конвенционална и ревитализована традиционална производња живинског меса и јаја са додатом вредношћу
Приказ резултата 1 до 3 од 3
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2016 | Perzistentnost kvaliteta ljuske primenom novog tehnološkog postupka proizvodnje jaja (tehničko rešenje) (✓) | Škrbić, Zdenka ; Lukić, Miloš ; Vitorović, Duško; Petričević, Veselin ; Ružić-Muslić, Dragana ; Bijelić, Zorica; Pantelić, Vlada | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Tehnološki postupci za redukciju pojave kontaktnih dermatitisa na brojlerskim farmama (tehničko rešenje) (✓) | Škrbić, Zdenka ; Pavlovski, Zlatica; Lukić, Miloš ; Petričević, Veselin | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | The effect of using rosemary (Rosmarinus officinalis) in broiler nutrition on production parameters, slaughter characteristics, and gut microbiological population (✓) | Petričević, Veselin ; Lukić, Miloš ; Škrbić, Zdenka ; Rakonjac, Simeon ; Dosković, Vladimir ; Petričević, Maja ; Stanojković, Aleksandar | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |