еНаука - преглед

Преглед према Пројекат Одржива конвенционална и ревитализована традиционална производња живинског меса и јаја са додатом вредношћу

Приказ резултата 1 до 3 од 3
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2016Perzistentnost kvaliteta ljuske primenom novog tehnološkog postupka proizvodnje jaja (tehničko rešenje) (✓)Škrbić, Zdenka  ; Lukić, Miloš  ; Vitorović, Duško; Petričević, Veselin  ; Ružić-Muslić, Dragana  ; Bijelić, Zorica; Pantelić, Vlada  Техничко решење
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Tehnološki postupci za redukciju pojave kontaktnih dermatitisa na brojlerskim farmama (tehničko rešenje) (✓)Škrbić, Zdenka  ; Pavlovski, Zlatica; Lukić, Miloš  ; Petričević, Veselin  Техничко решење
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018The effect of using rosemary (Rosmarinus officinalis) in broiler nutrition on production parameters, slaughter characteristics, and gut microbiological population (✓)Petričević, Veselin  ; Lukić, Miloš  ; Škrbić, Zdenka  ; Rakonjac, Simeon  ; Dosković, Vladimir  ; Petričević, Maja  ; Stanojković, Aleksandar  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису