Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of using rosemary (Rosmarinus officinalis) in broiler nutrition on production parameters, slaughter characteristics, and gut microbiological population
Назив: The effect of using rosemary (Rosmarinus officinalis) in broiler nutrition on production parameters, slaughter characteristics, and gut microbiological population
Аутори: Petričević, Veselin  ; Lukić, Miloš  ; Škrbić, Zdenka  ; Rakonjac, Simeon  ; Dosković, Vladimir  ; Petričević, Maja  ; Stanojković, Aleksandar  
Година: 2018
Публикација: Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
ISSN: 1300-0128 Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences Претражи идентификатор
Издавач: Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 42 br. 6 str. 658-664
DOI: 10.3906/vet-1803-53
WoS-ID: 000452607600019
Scopus-ID: 2-s2.0-85058563580
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/8642
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/266864
http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/837
Пројекат: Одржива конвенционална и ревитализована традиционална производња живинског меса и јаја са додатом вредношћу
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

18
SCOPUSTM
8
OpenCitations
14
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца