Резултати
еНаука >
Резултати >
The effect of using rosemary (Rosmarinus officinalis) in broiler nutrition on production parameters, slaughter characteristics, and gut microbiological population
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | The effect of using rosemary (Rosmarinus officinalis) in broiler nutrition on production parameters, slaughter characteristics, and gut microbiological population | Аутори: | Petričević, Veselin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences | ISSN: | 1300-0128![]() ![]() |
Издавач: | Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 42 br. 6 str. 658-664 | DOI: | 10.3906/vet-1803-53 | WoS-ID: | 000452607600019 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85058563580 | URI: | https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/8642 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/266864 http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/837 |
Пројекат: | Одржива конвенционална и ревитализована традиционална производња живинског меса и јаја са додатом вредношћу | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |