еНаука - преглед

Преглед према Пројекат Innovation Project / LAVGLU - Innovative processes of production cereals-based functional products enriched with non-allergenic proteins and bioactive peptides

Приказ резултата 1 до 3 од 3
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2019Modification of emulsifying properties and metal-ion chelating ability of gluten hydrolysates by partial enzymatic hydrolysis (✓)Jovanović, Jelena  ; Stefanović, Andrea  ; Šekuljica, Nataša  ; Gazikalović, Ivana  ; Luković, Nevena  ; Jakovetić Tanasković, Sonja  ; Knežević-Jugović, Zorica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Optimization of submerged fermentation conditions for gluten-degrading enzyme production using B. subtilis isolate (✓)Gazikalović, Ivana  ; Jovanović, Jelena  ; Šekuljica, Nataša  ; Luković, Nevena  ; Jakovetić Tanasković, Sonja  ; Knežević-Jugović, Zorica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Production of wheat gluten hydrolysates with improved functional properties: Optimization of operating parameters by statistical designJovanović, J.  ; Stefanović, Andrea  ; Šekuljica, Nataša  ; Knežević-Jugović, Zorica  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.