Резултати
еНаука >
Резултати >
Production of wheat gluten hydrolysates with improved functional properties: Optimization of operating parameters by statistical design
Назив : | Production of wheat gluten hydrolysates with improved functional properties: Optimization of operating parameters by statistical design | Аутори: | Jovanović, J. ; Stefanović, Andrea ; Šekuljica, Nataša ; Knežević-Jugović, Zorica | Година: | 2018 | Публикација: | Journal of Hygienic Engineering and Design | ISSN: | 1857-8489 Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 24 str. 90-100 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85059472773 | URI: | http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3774 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/206311 http://www.jhed.mk/categories/view/475/456 |
URL: | http://www.jhed.mk/categories/view/475/456 | Пројекат: | Ministry of Education, Science and Technological Development of the Republic of Serbia for its financial support within the EUREKA Project E!9936 and Innovation Project “LAVGLU-Innovative processes of production cereals-based functional products enriched with non-allergenic proteins and bioactive peptides”. | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
1
SCOPUSTM
SCOPUSTM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.